Välkommen till Elfstedts specialsnickeri i Uppsala

Specialsnickerier

Vi på J.Elfstedts AB tillverkar och restaurerar till både privatkunder och företag. Många av våra kunder är idag arkitekter, kommuner och byggmästare. Vår tillverkning ligger främst på dörrar, fönster och inredningssnickerier. Till våra privat kunder kan det röra sig om allt från nya massiv golv, platsbyggda kök, bokhyllor och garderober. Allt vi gör i verkstaden gör vi även ytbehandling på. Det är väldigt skiftande vad som önskas. Allt från förgyllningar, schellackpollityr till att sprutlackera produkten. Vi försöker att alltid motsvara kundens förväntningar och gärna lite till. Inga uppdrag är för små, välkomna att höra av er.


Specialbeställt bockbord


Nya trapport till EM Möbler & Slöjd i Uppsala.


Måttanpassat och specialgjort kök

Dörrar och Entreér

En av våra specialiteter är tillverkning av nya entréportar och renovering av gamla. Vi har även gjort paneler till åtskilliga hiss-, plåt- och säkerhetsdörrar.
  
Alla speglar och listverk tas från er nuvarande dörr som blir vår ritning. Vårt mål är att det inte ska märkas att er dörr är bytt. Naturligtvis kan ni designa er nya dörr efter egen smak och önskemål.

Kyrkor

1100-tal eller 1930-tal. Vi har fått förmånen att arbeta i många olika miljöer. Gamla kyrkor är mycket speciella och det krävs ett stort kunnande i både materialkunskap och utförande. Kyrkorummet har alltid varit ett av våra viktigaste arbetsområden.

Referenser

Här redovisar vi ett axplock av vad vi gjort. Vill ni titta eller komma i kontakt med
en speciell BRF så förmedlar vi gärna kontakten.


BRF Valkyrian 22

På BRF valkyrian tillverkade vi och monterade boasering i två trapphus.


BRF Fikonträdet

För Brf fikonträdet tillverkade vi en ny entréport i massiv ek och monterade säkerhetsdörrar. Kompleterade säkerhetsdörrarna med tidsenlig panel.